Vergaderruimte en zalenverhuur

Vergaderruimte en zalenverhuur - Hotel Restaurant 't Ronde Loegh

Vergaderruimte Winschoten
't Ronde Loegh biedt u een unieke vergaderlocatie in het hartje van Winschoten. Graag verzorgen wij op professionele wijze uw vergaderingen, lezingen, cursussen of bijeenkomsten in één van onze drie vergaderruimtes. Onze accomodatie bevindt zich in het centrum van Winschoten en op loopafstand van het station. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid voor ons hotel. Voorafgaand aan uw bijeenkomst nemen wij de wensen met u door zodat deze professioneel verloopt en u een goede indruk achterlaat. Het is mogelijk om een vergaderruimte bij ons te huren in combinatie met één van onze speciale vergaderarrangementen.

Zalenhuur Winschoten
Ook als u iets te vieren heeft, bent u bij 't Ronde Loegh in Winschoten aan het juiste adres. Wij beschikken over een mooie, ruime zaal die uitermate geschikt is als locatie om uw bruiloftsfeest of andere gelegenheid te vieren. Wij bevinden ons in hartje Winschoten, op loopafstand van het station. Gratis parkeergelegenheid vindt u recht voor de deur. Speciaal voor uw feest of gelegenheid heeft Hotel Restaurant 't Ronde Loegh een feestarrangement samengesteld. Deze is in combinatie met de zaal te boeken. Heeft u binnenkort ook iets te vieren? Neemt u dan vooral contact met ons op om de wensen en mogelijkheden met ons te bespreken.


Hotel Restaurant 't Ronde Loegh

Kroegen open op vrijdag en zaterdag

5 juli 2024 - Beste gast, Wij willen u erop attenderen dat het hotel midden in het centrum van Winschoten staat. Op vrijdag en zaterdag zijn de gezellige kroegen rondom het hotel geopend. U kunt hier hinder van... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.