Hotelkamers

Hotelkamers - Hotel Restaurant 't Ronde Loegh

't Ronde Loegh beschikt over 21 hotelkamers (14 eenpersoons-, 6 tweepersoons-, 1 familiekamer) waar u heerlijk kunt overnachten in het historische centrum van handelsstad Winschoten. Een aantal van onze kamers heeft een fantastisch uitzicht en kijken uit op de prachtige Romanogotische kerk die midden op het Marktplein staat, en de vrijstaande kerktoren d’ Olle Witte. Ook hebben wij een familiekamer waar u met maximaal 4 personen kunt overnachten. Ons hotel is zeer kindvriendelijk.

De comfortabele, rookvrije kamers van 't Ronde Loegh zijn allen voorzien van televisie en beschikken over een badkamer met douche en toilet. Al onze gasten maken gratis gebruik van wifi. In de ochtend staat er een heerlijk ontbijt voor onze gasten klaar.

Inchecken en uitchecken
Inchecken is bij Hotel Restaurant 't Ronde Loegh mogelijk van 15.00 tot 22.00 uur. Denkt u eraan dat wij niet over een 24-uurs receptie beschikken? Mocht u vroeger of later willen inchecken, neemt u dan telefonisch contact op met onze receptie.

Op de dag van vertrek dient u uw hotelkamer voor 12.00 uur te verlaten.

Kamerprijzen
Kijk voor onze kamerprijzen hier.

Hotel Restaurant 't Ronde Loegh

Kroegen open op vrijdag en zaterdag

5 juli 2024 - Beste gast, Wij willen u erop attenderen dat het hotel midden in het centrum van Winschoten staat. Op vrijdag en zaterdag zijn de gezellige kroegen rondom het hotel geopend. U kunt hier hinder van... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.