Business & Events

Business & Events - Hotel Restaurant 't Ronde Loegh

't Ronde Loegh biedt arrangementen voor diverse gelegenheden. Zo kunt u bij ons terecht voor diverse vergaderarrangementen, een feest- of verjaardagsarrangement.

Ons Hotel Restaurant beschikt over drie vergaderruimtes en een mooie zaal die uitermate geschikt is als locatie om uw bruiloftsfeest of andere gelegenheid te vieren. De zaal is ook uitgerust met een live-cooking keuken, die u kunt gebruiken voor kookworkshops of voor gezamenlijk koken na een teamvergadering.

't Ronde Loegh is ideaal gelegen in Winschoten
't Ronde Loegh bevindt zich op een prachtige locatie in hartje Winschoten, is goed bereikbaar middels openbaar vervoer en heeft gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Heeft u binnenkort iets te vieren of wilt u een vergadering, cursus of lezing organiseren op een unieke locatie? Neemt u dan vooral contact met ons op om de wensen en mogelijkheden te bespreken.


Hotel Restaurant 't Ronde Loegh

Kroegen open op vrijdag en zaterdag

5 juli 2024 - Beste gast, Wij willen u erop attenderen dat het hotel midden in het centrum van Winschoten staat. Op vrijdag en zaterdag zijn de gezellige kroegen rondom het hotel geopend. U kunt hier hinder van... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.