Restaurant

Restaurant - Hotel Restaurant 't Ronde Loegh

Combineer je liefde en passie voor eten met aandacht voor gasten, dan kom je al snel uit bij Hotel Restaurant 't Ronde Loegh in Winschoten. Stap eens binnen en ervaar een warm welkom. Iedere avond kunt u aanschuiven in ons restaurant voor een overheerlijk driegangendiner. U dineert in een sfeervolle setting, en geniet van al het goede wat onze menukaart te bieden heeft.
’s Winters bij een knapperend haardvuur en ’s zomers op ons terras zodat u uitkijkt over het sfeervolle Marktplein van Winschoten.

Zorgvuldig samengestelde gerechten met lokale en biologische ingrediënten
Bij het samenstellen van de menukaart houden wij voor zover mogelijk rekening met de seizoenen, en werken we zoveel mogelijk met streek- en biologische producten. Wij bereiden onze gerechten vers en met liefde, wat de smaak ten goede komt. Uiteraard houden wij rekening met allergieën en komen wij u graag tegemoet wanneer u speciale dieetwensen heeft. In overleg is veel mogelijk.
Wilt u ook heerlijk uit eten op een unieke locatie in hartje Winschoten? Hotel Restaurant 't Ronde Loegh heet u van harte welkom.


Hotel Restaurant 't Ronde Loegh

Kroegen open op vrijdag en zaterdag

5 juli 2024 - Beste gast, Wij willen u erop attenderen dat het hotel midden in het centrum van Winschoten staat. Op vrijdag en zaterdag zijn de gezellige kroegen rondom het hotel geopend. U kunt hier hinder van... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.