Bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden - Hotel Restaurant 't Ronde Loegh

Hotel Restaurant 't Ronde Loegh is gelegen in Winschoten, een stad die vele bezienswaardigheden kent, zoals het Rosarium en cultuurhuis De Klinker. In de omgeving vindt u tal van andere interessante locaties, zoals musea en kunstgalerijen. De stad Groningen ligt op een half uurtje rijden, en binnen 15 minuten bevindt u zich in de wellness van Thermen Bad Nieuweschans.

Bent u niet met de auto? Geen probleem! Het treinstation bevindt zich op 5 minuten loopafstand en heeft een rechtstreekse verbinding met Groningen.

Wat is er allemaal te doen en te zien in de omgeving Oost-Groningen?
Hotel Restaurant 't Ronde Loegh is de perfecte locatie om het hoge noorden te verkennen! In het gebied van de Blauwestad is het heerlijk wandelen en fietsen. In de zomer is het fijn vertoeven op een van de stranden rondom de Blauwestad.
Ook is het mogelijk om een rondvaart te boeken en zijn er tal van andere watersportactiviteiten. Vraag gerust onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Jaarlijks terugkerende festiviteiten in omgeving van 't Ronde Loegh, Winschoten

De Nacht van Winschoten, Adrillen, de Run, Middeleeuws Winschoten en Waterbei zijn slechte enkele van de jaarlijks terugkerende evenementen die zeker de moeite waard zijn! Van heinde en ver komen bezoekers op deze dagen de gezelligheid van Winschoten opzoeken. Wat is nou praktischer dan slapen in een comfortabel hotel, dichtbij de locatie van deze festiviteiten?

Komen er kinderen mee? Hartstikke leuk! Wij vinden het belangrijk dat ook onze kleine gasten zich thuis voelen. In de speelhoek staat speelgoed voor verschillende leeftijden. Kinderstoelen en babybedjes zijn aanwezig. Willen de kinderen naar buiten? Bezoek gezellig de prachtige bemande speeltuin Sint Vitus in Winschoten of speeltuin ‘t Speulparadies in Beerta.

Zijn de kinderen toe aan een groot avontuur? Binnen 15 minuten rijden sta je midden tussen levensechte dino’s in Dinopark landgoed Tenaxx. Een dagje zwemmen bij Tropisch zwembad Tropiqua Veendam of een bezoek aan attractiepark Drouwenerzand zijn ook zeker aanraders!

Check wel even de openingstijden van de activiteiten.

Galerijen
U vindt in het noorden van het land tal van kunstgalerijen die een bezoek meer dan waard zijn.

Muesa
Bent u een liefhebber van musea? Hieronder vindt u een aantal prachtige locaties waar u het hart kunt ophalen.

Wat is er nog meer te zien in de omgeving van Winschoten?


Hotel Restaurant 't Ronde Loegh

Kroegen open op vrijdag en zaterdag

5 juli 2024 - Beste gast, Wij willen u erop attenderen dat het hotel midden in het centrum van Winschoten staat. Op vrijdag en zaterdag zijn de gezellige kroegen rondom het hotel geopend. U kunt hier hinder van... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.