Ervaringen van onze gasten

Bent u benieuwd wat onze gasten zeggen over een verblijf of arrangement bij 't Ronde Loegh? Bekijk hieronder onze reviews, of voeg er zelf een toe.


Google Reviews
10 reviews: 4.9
Lees ook de aanbevelingen op Google Reviews

Hotel Restaurant 't Ronde Loegh

Prima locatie

Vandaag gegeten in ingecheckt bij het hotel/restaurant. Wat een vriendelijke mensen die hier het hotel/restaurant uitbaten. Kamer is prima in orde en... lees verder »

Heerlijk gegeten

We hebben echt heerlijk gegeten bij \'t Ronde Loegh. Grunniger mosterdsoep met grunniger metworst erin. Heerlijk. De kok snapt hoe het hoort !! En de... lees verder »

Waar voor je geld

Zeker de 5 sterren waard! Een fijn hotel, met gratis parkeergelegenheid voor de deur, een lift, een mooie en zeer schone kamer, een goed bed, lekkere... lees verder »

Eten en drinken

We hebben heerlijk gegeten! Leuke kaart voor zowel lunch als diner. Maar ook voor de borrel erg leuke entourage. Echt gezellig met vriendelijk... lees verder »

Aanrader

De kwaliteit van het eten, zeer smakelijk bereid. Goede... lees verder »

Kroegen open op vrijdag en zaterdag

5 juli 2024 - Beste gast, Wij willen u erop attenderen dat het hotel midden in het centrum van Winschoten staat. Op vrijdag en zaterdag zijn de gezellige kroegen rondom het hotel geopend. U kunt hier hinder van... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.