Eemshaven

Eemshaven - Hotel Restaurant 't Ronde Loegh

't Ronde Loegh is uitermate geschikt als uitvalsbasis voor personeel dat werkt in de Eemshaven. In onze hotelgelegenheid kunt u voordelig en comfortabel overnachten op 40 min afstand van uw werkplek. Ons hotel beschikt over gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Fijne nachtrust in een sfeervol hotel
Na een drukke werkdag in de Eemshaven is het belangrijk om goed tot rust te komen. In Hotel Restaurant 't Ronde Loegh bent u van alle gemakken voorzien en voelt u zich al snel thuis. ’s Avonds kunt u in ons gezellige restaurant aanschuiven voor een hapje eten en een drankje doen aan de bar. Bijkomen van uw werkdag doet u een van onze comfortabele hotelkamers die voorzien zijn van televisie, gratis wifiverbinding en een badkamer met douche en toilet. Na een goede nachtrust schuift u de volgende ochtend aan bij ons uitgebreide ontbijtbuffet en start u helemaal opgeladen uw nieuwe werkdag in de Eemshaven.

Ontbijt en lunch verzorgd
Hotel Restaurant 't Ronde Loegh zorgt op verzoek voor een uitgebreid lunchpakket zodat u tijdens uw lunchpauze het werkterrein niet hoeft te verlaten. Ook is het mogelijk om eerder dan de gebruikelijke tijden te ontbijten omdat uw werkdag extra vroeg start. Neemt u vooral contact met ons op om deze en andere mogelijkheden te bespreken.

Hotel Restaurant 't Ronde Loegh

Kroegen open op vrijdag en zaterdag

5 juli 2024 - Beste gast, Wij willen u erop attenderen dat het hotel midden in het centrum van Winschoten staat. Op vrijdag en zaterdag zijn de gezellige kroegen rondom het hotel geopend. U kunt hier hinder van... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.